Prelucrarea datelor cu caracter personal

1. In concordanta cu prevederile Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile si completarile ulterioare, website-ul https://constatari24h.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele de identificare pe care ni le furnizati: nume, prenume, telefon, adresa de e-mail.

2. Scopul colectarii datelor este:

preluarea solicitarilor si/sau rezolvarea problemelor de orice natura referitoare la serviciile oferite prin intermediul acestui website;

introducerea in baza de date a numelui, adresei de e-mail si telefonului, in cazul furnizorilor de servicii care utilizeaza formularul de aplicatie prezent pe site, potrivit principiului ‘on a need to know’.

3. Completarea datelor implica acceptul dvs. neconditionat de a fi inclus in baza noastra de date si acordul dvs. privind colectarea datelor, in conformitate cu punctul 2, lit. a si b.

4. Website-ul https://constatari24h.ro NU solicita prin intermediul site-ului date cu caracter personal precum CNP sau date bancare.

5. Website-ul https://constatari24h.ro NU va furniza numele, telefonul si adresa de e-mail a dvs. altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat.

6. Informatiile prevazute la punctual 1. pot fi furnizate catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Scroll to Top
Call Now Button